Sanatorium - Pearse, Sarah (Euromedia Group, 2021)
Elin Warnerová přijíždí se svým přítelem do odlehlého horského hotelu na pozvání bratra Isaaca. Sněhová bouře odřízne hotel od ostatního světa a Isaacova snoubenka Laura zmizí. Elin se musí při pátrání po Lauře spolehnout jen sama na sebe. Le Sommet, napůl ukrytý v lese a zastíněný vrcholky švýcarských Alp, byl vždy zlověstným místem. Kdysi opuštěné sanatorium, které dlouho provázely znepokojivé pověsti, je nyní zrekonstruováno na luxusní hotel. A je tím posledním místem, kde by Elin Warnerová chtěla být. Ale vzala si volno od své práce detektiva, aby zde mohla oslavit zasnoubení svého bratra Isaaca a jeho přítelkyně Laury. Po příjezdu uprostřed hrozivé bouře se Elin okamžitě cítí divně - hotel ji bez zjevného důvodu znepokojuje. A když následujícího rána zjistí, že Laura zmizela, musí Elin věřit svým instinktům i tomu, že ji dokáže najít. Bouře uzavře všechny přístupové cesty, a čím déle je Laura nezvěstná, tím více začínají ostatní hosté panikařit. Elin je pod tlakem, aby Lauru našla, jenže nikdo si nevšiml, že se ztratila další žena. Nakladatelská anotace. Kráceno.