Nový domov Tracy a Jess - Wilson, Jacqueline, 1945- (BB art, 2021)
Pokračování příběhů Jessicy a její maminky Tracy Beakerové po jejich přestěhování do nového domova u moře. Novým bydlištěm Jess a Tracy Beakerových je Skládka - ne ten dětský domov, kde Tracy vyrůstala, ale obchod se starožitnostmi v milém přímořském městečku. Je plný pokladů, k nimž patří i majitelka starožitnictví Flo a jejich pejsek Alfie. Jess hledá pro mámu nějakého fantastického nového partnera. To však není ten nejhorší problém, co musí řešit. Má na ni spadeno nějaký chuligán, který jí dokonce ukradne zmrzlinu z ruky. Když však Jess odhalí pravdu o svém novém nepříteli, přinese to do života děvčat Beakerových velkou změnu. Nakladatelská anotace. Kráceno.