Nezapomeň na mě - McLellan, Amy (XYZ, 2021)
Psychothriller, v němž se mladá žena stane svědkem brutální vraždy své sestry. Vraha ale nemůže usvědčit, protože nerozpoznává tváře. Sama se tak stane hlavní podezřelou. Když do domu přijíždí policie, Sarah klečí nad svou sestrou Joannou s nožem v ruce a všude okolo je krev. Případ je všem jasný - Sarah zavraždila svou sestru. Ona ale tvrdí něco jiného. Předešlé noci vnikl k nim do domu útočník, který Joannu zavraždil. Byl to muž a Sarah ho viděla. Co je to ale platné, když trpí prosopagnosií, neurologickou poruchou, při níž člověk nedokáže rozeznávat obličeje. Vypadá to tedy, že vrah, ač spatřen přímo při činu, může zůstat nepoznaný a klidný. Sarah ale rozhodně nechce zůstat zavřená za něco, co nespáchala, a navíc chce najít a usvědčit vraha své sestry.