Jak funguje popelářské auto? - Bryan, Lara (Svojtka & Co., 2021)
Fascinují te popelárské vozy a ríkaš si, jak fungují? Toto obrázkové leporelo ti umožní nahlédnout do techto obrovských stroju a do trídírny odpadu