Jak funguje hasičské auto? - Bryan, Lara (Svojtka & Co., 2021)
Fascinují tě hasičská auta a říkáš si, jak fungují? Toto obrázkové leporelo ti umožní nahlédnout do těchto obrovských strojů a na hasičskou stanici