Detektive, nastraž uši! : týmová hra se zvuky (Kvído Objevitel 4+, 2021)
V hře Detektive, nastraž uši! od Kvída se staneš detektivem. Pomocí zvuků tě tví pomocníci dovedou na místo činu. Stihneš tam ale dojít včas? Netradiční hra procvičí tvoji představivost, schopnost naslouchat i spolupracovat.