Co se stalo - Wahrer, Caitlin (Host, 2021)
Thriller americké autorky. Mladý student se stal obětí brutálního sexuálního činu. Následky tohoto činu mají devastující dopad na celou jeho rodinu. Tony na svého mladšího bratra Nicka dohlížel už odmalička. Takže když se Nick ocitne po brutálním sexuálním napadení v nemocnici, bratrův ochranitelský instinkt se okamžitě rozhoří. Tonyho manželka, advokátka Julia, má s podobnými případy zkušenost, a když se vyšetřování ujme detektiv Rice, tuší, že její švagr bude v dobrých rukou. Oba totiž vědí, že vše se snadno může velmi zkomplikovat. A právě to se také stane. Muž, kterého Nick ze znásilnění obvinil, po propuštění z vazby všechno popírá a rozjede proti Nickovi štvavou kampaň. Případ silně medializuje, tvrdí, že o žádné znásilnění nešlo a že Nick se vším souhlasil. A Tony, který chce bratra ochránit stůj co stůj, začíná svou manželku děsit. Julia se brzy začne ptát, čeho je její manžel schopen a čeho je vlastně schopna ona sama. A pověděl jim vůbec Nick o osudné noci celou pravdu? Nakladatelská anotace. Kráceno.