Otec neznámý - Clark, Julie, 1971- (Světový bestseller (Ikar), 2021)
Svět genetičky Paige Robsonové se otřásá v základech: její osmiletý syn Miles se snaží zapadnout v nové škole a začíná se ptát na svého biologického otce. Paigein pečlivě budovaný život se pomalu hroutí, protože pravda o Milesově otci by mohla zničit vše, co pro ni dosud bylo cenné. A když dojde k neštěstí, Paige musí čelit důsledkům sdílení tajemství, které zná jen ona. Autorka New York Times´ bestselleru Poslední let Julie Clark ve své prvotině s lehkostí a vtipem ukazuje, že zatímco věda je fascinující, řešení intimních tajemství, kdo jsme a odkud pocházíme, probouzí emoce složitější než vlákna DNA, jež nás utvářejí.