Ať žijí duchové - Uhlíř, Jaroslav, 1945- (Fragment, 2017)
Kniha se zabudovaným piánkem obsahuje 12 filmových písní, které pro děti složil Jaroslav Uhlíř a které otextoval Zdeněk Svěrák. Notový zápis jednoduchého melodického nápěvu s textem je vsazen do pestrého obrázku, který dotváří příběh každé z písní.