Děláme si všechno sami : průvodce na cestě k soběstačnosti - Wright, Liz, 1957- (Víkend, 2016)
Praktické rady pro soběstačný život - pěstování rostlin, chov hospodářských zvířat, lov zvěře a ryb, sběr hub, plodin a rostlin ve volné přírodě, zpracování vlastní úrody, kuchařské recepty.