Člověk a příroda : interaktivní mluvící kniha - Rúčková Moravcová, Adéla, 1984- (Kouzelné čtení s elektronickou tužkou, 2018)
Interaktivní obrázková kniha s elektronickou Albi tužkou. Pro děti od 6 let.