Léto : interaktivní mluvicí kniha - Komárková, Ilona, 1977- (Kouzelné čtení s elektronickou tužkou, 2020)
Interaktivní kniha pro použití s elektronickou tužkou seznamuje s letními aktivitami, kterými nás provází Madlenka s Jonášem a také pejsek Blek a kočka Míca.