Do skonání věků - Neužilová, Žaneta (Pointa, 2022)
Fantasy román, který je autorčinou prvotinou, je dobrodružným příběhem plným magie o Sal a Natanovi. Děj se odehrává ve světě Melior Annis, ke kterému autorku inspirovala stejnojmenná internetová hra. Mohl to být den jako každý jiný. Vyhraná bitva, hlučné oslavy a nějaké to šmajchlování v hostinci. Když se ale Salomea rozhlédla po krajině, najednou zatoužila po jiném životě. Všechno jí připadalo lepší než pár zlaťáků žoldu. V té chvíli ještě netušila, že se schyluje k setkání, které jí obrátí život vzhůru nohama. Síly ovládající temnou magii totiž rozehrály osudovou hru. Dojde Salomea na konec spletité cesty a najde své rozhřešení, nebo napomůže zlu, aby změnilo tok věků? Nakladatelská anotace.