Dovol mi zůstat - Závacká, Lucie, 1987- (Lucie Závacká, 2021)
Erotická romance navazuje na titul Nedovol mi zmizet a vypráví další osudy milenců Rebeky a Jakuba, tentokrát po bolestném rozchodu. Je vůbec možné žít dál, když osoba, po které celým srdcem toužíte, tady už dávno není? Rebeka ze dne na den zůstala sama, zlomená a bez odpovědí. Dokáže se znovu postavit na nohy a jít dál, nebo bude pořád čekat, až se třeba Jakub vrátí? Rebeka je do Jakuba pořád zamilovaná, i když je už v jejím životě někdo další. A Jakub nedokáže žít bez Rebeky, i když se o to snaží v jiné zemi, co nejdál od ní. Oba hledají způsob, jak zapomenout, ale je to vůbec možné? Když je kus vaší duše s tím druhým? Jak dlouho dokáže člověk odolávat volání srdce? A když už by ho poslechnul, dá se na způsobenou bolest, lži a zradu zapomenout? Nakladatelská anotace.