Hadí oči - Maldonado, Isabella, 1965- (Metafora, 2022)
Další kriminální případ pro agentku FBI Ninu Guerrerovou. Sériový vrah vyvražďuje celé rodiny a Nina je opět v ohrožení. Vrah se s železnou pravidelností vrací. Za oběť mu po desítky let padají celé rodiny, beze svědků, beze stop. Až náhoda umožní týmu profilovačů FBI, k němuž patří i Nina Guerrerová, zahájit po něm pátrání. Stopy vedou i na jih USA, kde nedávno řešili případ vraha přezdívaného Šifra. Jak se Nina vyrovná se šokujícím zjištěním, které ji tam čeká? Nakladatelská anotace.