Dcera popela - Tuti, Ilaria, 1976- (Argo, 2022)
Další román z italské krimisérie s komisařkou Teresou Battagliovou přináší případ, který se hrdinky silně osobně dotýká. Komisařka Battagliová cítí, že se její důvěrně známý svět nezadržitelně hroutí. Z hromádky popela ale také může povstat život v nové podobě. Jde opravdu o její poslední případ? Se svým týmem se pouští do nebezpečného pátrání, další srážky se syrovou realitou, která je ještě komplikovanější, protože se tentokrát dotýká jí samotné. Příběh se odvíjí ve dvou časových rovinách: přítomnosti a Teresině temné minulosti. Konečně se dozvídáme, co utvářelo její svéráznou a neopakovatelnou osobnost. Nakladatelská anotace.