Pošli svíci po řece - Sacká, Vlaďka, 1985- (Fortuna Libri, 2022)
Exotická romance české autorky, lehce inspirovaná jejím pobytem ve Vietnamu. Když si manžel sbalil věci a odešel za jinou, mohla třicátnice Aneta udělat dvě věci - propadnout depresi, nebo sebrat síly a restartovat svůj život. A pak jí kamarádka nabídla, aby za ní přiletěla na návštěvu do exotického Vietnamu, a ona neváhá ani chvíli a vydává se do neznáma, aby si splnila dávný sen a v klidu zhojila rány. Zatímco si užívá chutí a vůní daleké Asie a pomalu propadá jejímu divokému kouzlu, netuší, že ji čeká setkání s tajemným mužem, které převrátí její dosavadní život naruby. Kým je ve skutečnosti šarmantní fotograf Petr? Zbyl v Anetě ještě prostor pro důvěru, odpuštění a upřímný cit? Když Aneta objevuje temnější stránku světa, v němž se ocitla, a odkrývá Petrova tajemství, v ohrožení se ocitá nejen křehký vztah, ale i její bezpečí. A Aneta se musí rozhodnout, co obětuje - lásku, nebo svůj život? Nakladatelská anotace.