Máma to má na háku - Gelman, Laurie, 1964- (Jota, 2022)
Jen, matka pětiletého Maxe se s nadšením vrhá do práce pro rodičovské sdružení. Bohužel, ostatní rodiče nemají vždy pro její neotřelé a bláznivé nápady pochopení. Jen Dixonová není typická třídní zástupkyně rodičů v mateřské školce - ani máma obecně. Její dvě dcery, které zplodila se dvěma různými (asi) muzikanty, už jsou na vysoké a s malým Maxem si tuhle roli zopakuje podruhé - tentokrát s novým manželem po boku. I když ji její nejlepší kamarádka a předsedkyně Sdružení rodičů a přátel školy vidí jako nejvhodnější adeptku na funkci třídní zástupkyně rodičů, ostatní rodiče mají mnohdy dost jiný názor. Nakladatelská anotace. Kráceno.