Kouzelné čtení. - Krystlíková, Lucie, 1973- (Albi Česká republika a.s., 2020)
Kdo je nejlepší přítel člověka? Správně, pes! Je to veselý a věrný společník. Někteří pejskové jsou velcí, jiní malí, někteří rádi lenoší a další chvilku neposedí, jedni jsou přátelští a další cení zuby. Otevři knížku a podívej se, jací pejskové se v ní schovávají. V miniknize z edice Kouzelné čtení si o něm něco povíme, a když budeš chtít, můžeš se naučit i písničku. Minikniha Pes obsahuje přes 100 zvukových stop.