Zdravou stravou proti únavě - Švédová, Zuzana (Grada, 2020)
Rady nutriční terapeutky k sestavení zdravé stravy, která prospěje celkovému fyzickému i duševnímu zdraví. Doporučení vhodných potravin. Kuchařské recepty na přípravu zdravých jídel.