Šijeme z úpletů - Coufalová, Jana (Grada, 2018)
Je vhodná zejména pro šikovné maminky, které chtějí svým dětem dopřát originální a současně kvalitní oblečení z pohodlné pleteniny - žerzeje, vyhnout se masově vyráběnému textilu a mít tak kontrolu nad oblečením svých dětí. Cílem autorky je názorně předat základní i pokročilé šicí dovednosti a ukázat jejich využití při šití nejoblíbenějších úpletových kusů dětského šatníku. Všechny návody, seřazené od jednodušších po nejsložitější, jsou podrobně popsány a doplněny přehlednou barevnou fotodokumentací. Nakladatelská anotace.