Magnetické puzzle: Medvědí (Detoa, 2020)
Hra-pomůcka obsahující dřevěné dílky s písmenky a diakritickými znaménky podlepené magnetem, která učí děti poznávat písmenka, skládat první slova a pomáhá rozvíjet motoriku rukou.