Knížka o psech - Bárta, Václav, 1937- (Čtení pro prvňáčky, 2022)
Příběhy pejsků různých ras i velikostí s krátkou básničkou na konci každé kapitoly. Psi jsou nejlepší parťáci a překvapivě upovídaná stvoření. Místo blech vám z kožichu vysypou plno neuvěřitelných historek. Přečtěte si o hospodském rváči buldokovi, jezevčíkovi cestujícím v čase, basetově lásce k hudbě nebo o trampotách dvou salašnických čuvačů. Nakladatelská anotace. Kráceno.