5minutové příběhy z předaleké galaxie : Star Wars - Walt Disney Enterprises; Lucasfilm, Ltd. (EGMONT, 2022)
Vypravte se na neuvěřitelnou cestu mezi hvězdami a zažijte nezapomenutelné dobrodružství s příběhy na motivy filmových epizod Star Wars! Utkejte se po boku mistra Jedi Obi-Wana Kenobiho s proradným generálem Grievousem, zjistěte, jak Luke Skywalker získal světelný meč svého otce, ukryjte se s princeznou Leiou a Hanem Solem v Oblačném Městě nebo unikněte s Finnem a Rey ze základny Prvního řádu. Postavte se s oblíbenými hrdiny silám zla a pomozte jim zachránit galaxii!