Srdcerváči. - Oseman, Alice, 1994- (CooBoo, 2022)
Začátek komiksového milostného příběhu dvou dospívajících chlapců. Charlie je nervák a někdy až moc přemýšlivý kluk. Minulý rok pro něj nebyl dvakrát dobrý, ale aspoň už ho nikdo nešikanuje. Nick Nelson je zase veselý, měkkosrdcatý hráč ragby. O Charliem něco slyšel, ale nikdy neměl příležitost si s ním promluvit. Až do začátku ledna, kdy se Nick a Charlie potkají na jedné společné hodině. I když jsou povahově zcela odlišní, rychle se z nich stanou přátelé, ale mohlo by z toho být i něco víc? Nakladatelská anotace.