Hra do auta : interaktivní mluvící hra (Albi, 2015)
O zábavu na cesty se postarají napínavékvízové otázky, pestré úkoly, zvuky a veselé dopravní písničky. Zároveň dětem hra zprostředkuje zajímavé informace nejen ze světa dopravy a cestování.