Tunel kostí - Schwab, Victoria, 1987- (Booklab, 2021)
Příběh z hororové fantasy série o mladé Cassidy, jež dokáže navštěvovat svět duchů. I v druhém dílu série lovkyni duchů Cassidy Blakeovou pronásledují problémy... a to ještě víc než obvykle. Cass se svými rodiči (a samozřejmě i nejlepším kamarádem, duchem Jacobem) tentokrát zamíří do Paříže, kde Blakeovi natáčí další díly pořadu o nejstrašidelnějších místech světa. Bylo by fajn jíst jeden croissant za druhým a užívat si výhled z Eiffelovky, kdyby v podzemních katakombách nečíhalo děsivé nebezpečí. Když Cass omylem probudí mocného poltergeista, zjistí, že to není žádný obyčejný duch a zbavit se ho bude možná nad její síly, pokud včas nevymyslí, jak na něj. A času je zoufale málo... Nakladatelská anotace. Kráceno.