Město duchů - Schwab, Victoria, 1987- (Booklab, 2020)
Cassidy dokáže vstpoupit do světa duchů, dokonce její nejlepší kamarád je duch. Od toho dne, co se Cassidy málem utopila, dokáže odtáhnout Závoj, který odděluje živé od mrtvých. Když se její rodiče pustí do natáčení televizního pořadu o nejstrašidelnějších místech na světě, zamíří všichni do skotského Edinburghu, kde se místní hřbitovy, hrady a tajné uličky jen hemží neklidnými duchy. A tehdy Cassidy potká Laru, dívku, která má stejný dar jako ona, a zjistí, že se toho má o Závoji - a sama o sobě - ještě hodně co učit. A bude se muset učit rychle, protože Město duchů je daleko nebezpečnější, než by myslela. Nakladatelská anotace. Kráceno.