Vyprávěnky - Vaněček, Jan, 1946- (Jan Vaněček, 2022)
Další z autorových knížek humorných povídek a kreslených vtipů. Čtrnáct úsměvných povídek představí čtenářům podnikavého vodníka, přízrak renesanční šlechtičny, svéráznou básnířku či pivního rekordmana. Povídky doplňuje série kreslených anekdot Miloslava Martenka.