Rok u myšek - Popprová, Andrea (Albatros, 2022)
Co prožívají čtyři myšky během jednoho roku? V zimě většinou spí, jedna má postýlku z plechovky od sardinek, druhá z krabičky od sirek, třetí ze slaměných stébel, čtvrtá z bačkorky. Na jaře myšky vyskočí, pracují na zahrádce, v létě se koupají, mlsají ovoce, na podzim sklízejí záhonky a připravují se na zimu. Ale to není všechno. V bohatě ilustrovaném leporelu toho objevíte mnohem víc