Snadná cesta dětí ke zdravé stravě : pětifázový program, který změní způsob, jakým vaše rodina přemýšlí o jídle - Leary, Emily (Dobrovský s.r.o., 2019)
Kniha kuchařských receptů pro rodiče, kteří bojují s vybíravým stravováním svých dětí. Pět fází programu ke změně stravovacích návyků a přípravě zdravých a pestrých jídel.