Jak nakreslit 100 květin : zahradní, luční, pokojové a exotické - Whittle, Janet (CPress, 2023)
Publikace obsahuje praktické návody, jak nakreslit či namalovat různé druhy květin. K vybarvení kreseb lze použít pastelky či akvarelové barvy.