Řekni mi, kde tě bolí, a já ti řeknu proč : výkřiky těla jako vzkazy duše : psychoenergetika v praxi - Odoul, Michel (Rybka Publishers, 2017)
Alergie, bolesti v krku, záněty, cysty, bederní ústřel, migréna, bolesti uší, nadváha, ischias, křeče, závratě, oční choroby, anorexie, bulimie, rakovina atd., to vše jsou projevy napětí, nesouladu, nerovnováhy, nevědomého rozporu či potlačovaného konfliktu, kterými se naše nitro snaží promluvit. Tělo každého z nás vypovídá o tom, čím trpíme v hloubi sebe samých. Kniha nás učí pochopit psychoenergetické mechanismy, jejichž poruchy jsou zdrojem nemocí a brání nám v plném rozvoji. Nakladatelská anotace. Kráceno.