Sestry na cestě mlhou - Spaaij, Marlyn (Albatros, 2023)
Fantastický prázdninový příběh tří sester, které tráví léto u babičky poblíž tajemného lesa. Luzný les, místo, kde přebývají trolové, kořenoví skřítci a třpytiví alfové. Sestry Kyra, Margot a Jana tu tráví každé léto. Na farmě opékají maršmelouny, lezou po stromech a hledají kouzelné tvory. Pak se ale Margot začne chovat podivně a Kyra s Janou dostanou strach z neznámých sil, které starší sestru vábí do hloubi lesa. Komiks o dospívání a o tom, jak přijmout změny, jež s ním souvisí. Nakladatelská anotace. Kráceno.