My English song book : mluvicí kniha podle metody Helen Doron - Doron, Helen, 1955- (Kouzelné čtení s elektronickou tužkou, 2021)
Veselé anglické písničky pomohou ke snadnému učení anglických slovíček nejmenší děti. Knížka pro použití s elektronickou "mluvící" tužkou.