Dopravní prostředky : interaktivní mluvící pexeso - Trojánek, Jan (Kouzelné čtení, 2021)
Karetní hra, obohacená unikátním výukovým systémem "Kouzelné čtení". Stačí, když se elektronickou tužkou lehce dotknete obrázku nebo textu a uslyšíte informaci nebo zvuk.