100 nejlepších her z celého světa : pro interkulturní učení - Osuji, Wilma, 1972- (Portál, 2020)
Hry z celého světa na podporu interkulturního učení. Zprostředkovávají informace o různých zemích, podporují empatii, upozorňují na předsudky, posilují důvěru.