Koho mi nadělil Tobogan - Cibulka, Aleš, 1977- (Radioservis, 2023)
Od října 2004 mám tu čest být tvůrcem i moderátorem jednoho z nejúspěšnějších rozhlasových pořadů porevoluční doby - Toboganu. Společná ratolest tehdejšího šéfa rozhlasové zábavy Ivana Rösslera a moderátora Tomáše Slámy se zrodila 24. listopadu 1990 a od té doby se tento pořad vysílá ve stejném čase sobotu co sobotu. V přímém přenosu, s publikem, bez přestávky. Tahle knížka si neklade většího cíle než vás pobavit. Přimět vás k úsměvu, nebo jen tak zpříjemnit chvíle vašeho odpočinku. V zákulisí Toboganu jsem totiž zažil neskutečné množství veselých i napínavých historek. A byl by hřích nechat si některé z nich pro sebe. Tobogan pro vás vysíláme 33. rokem, a proto jsem pro vás vybral právě tolik nejzajímavějších a nejzábavnějších příběhů z natáčení. O slavných českých hvězdách se díky nim dozvíte to, co jste možná ještě netušili.