Nech mě odejít - Závacká, Lucie, 1987- (Lucie Závacká, 2022)
Závěrečná část erotické romance líčí milostný příběh Rebeky a Jakuba. Finální završení velké lásky, kterou Jakub a Rebeka prožívají. Otázka, zda se vztah mezi nimi nestává toxickým, visí ve vzduchu. Dokáže Rebeka neustále odpouštět, zatímco Jakub se topí v dávné minulosti? Nakladatelská anotace.