Škvíra - Tudor, C. J. (Euromedia Group, 2023)
Jedenáct nervy drásajících povídek s rafinovanou zápletkou a hororovou atmosférou od úspěšné anglické autorky thrillerů. Kolekce jedinečných mysteriózních povídek. Každá z nich je obestřena mrazivou temnotou, která něco skrývá - vrahy, přeludy, nestvůry... nebo cosi odporného v krabici na klobouky. Vítejte v příbězích, kde se chystá konec světa, kde nebezpečí věští i šum motýlích křídel, kde kopírka dokáže zázraky a kde není radno zaměňovat svou identitu či zkoumat záhadné graffiti. V téhle knize není nic takové, jak se zdá. Nakladatelská anotace. Kráceno.