Dědic na obzoru - Enoch, Suzanne, 1970- (Baronet, 2023)
Kniha popisuje, jak se může změnit život šlechtických manželů, pokud do něj znenadání vtrhnou dvě malé děti, které se po většinu života živily jako kapesní zloději. Manželé Emmeline a William Pershingovi žijí už osm let v poklidném manželství. Brali se hlavně kvůli tomu, aby Emmeline udržela dům, který ale patří jejímu dědečkovi, vévodovi z Welshiru, a k jehož držbě se vážou zvláštní pravidla. Manželům se nepodařilo zplodit potomka, přestože ve smlouvě o užívání domu stojí, že by manželé měli mít do pěti let po svatbě syna nebo dceru. Will si s tím neláme hlavu, dokud se nedozví, že vévoda z Welshiru pořádá ke svým sedmdesátinám velkou slavnost, kam mají přijet všichni jeho příbuzní i se svými ratolestmi. V té chvíli se dozvídá, že manželka si vymyslela, že mají spolu dvě děti, a už léta o nich píše nejen dědečkovi, ale i dalším příbuzným. Jelikož hrozí skandál a ztráta domu, manželé si v zoufalství půjčí dvě děti ze sirotčince. Chtějí je na slavnosti představit jako své ratolesti. A tím to všechno začíná... Nakladatelská anotace. Kráceno.