Únik z knihovny pana Lemoncella - Grabenstein, Chris, 1955- (Fragment, 2022)
Výstřední miliardář a slavný tvůrce všelijakých her, pan Lemoncello, uspořádá večer her ve své knihovně. Ovšem ten největší chyták tkví v posledním úkolu - dostat se ven. Dvanáctiletý Kyle je milovník her všeho druhu. Když vyhraje pozvánku do nové supermoderní knihovny pana Lemoncella, je štěstím bez sebe. Spolu s jedenácti dalšími dětmi si užije noc plnou zábavy. Když však ráno chtějí odejít, dveře jsou zamčené. Kdo jako první najde cestu ven a vyhraje lákavou cenu? Nakladatelská anotace. Kráceno.