Domácí zvířátka : 15 dřevěných kostek (Bino Europe k. s., 2022)
Oblíbená hračka malých dětí, obrázkové kostky. Potištěné výjevy ze života na vesnici s domácími i hospodářskými zvířátky. Kostky jsou vyrobeny z masivního dřeva a baleny v praktické krabičce z překližky.