Kde jsi, když nejsi - Třeštíková, Radka, 1981- (Motto, 2023)
S expresí, otevřeností i humorem vyprávěný příběh bouřlivých vztahových zvratů. Bouřlivé, syrové a vášnivé vyprávění o rozchodu. Příběh je o svobodě, závislosti, ale i zbabělosti a statečnosti. Také o poslušnosti, laskavosti i lhostejnosti. O těch nejlepších a nejhorších rozhodnutích. O naději a beznaději. O zraňování i zraňování se. O tom, co se stane, když s něčím tak strašně moc škubneš... Jedná se o příběh bez pravidel. Je to jenom hra, a nebo jde o život? Nakladatelská anotace.