25 her : sada nejoblíbenějších společenských her (Alexander, 2022)
Soubor 25 nejatraktivnějších společenských her, které budete opravdu hrát a přinesou vám spoustu spoustu zábavy, napětí i radosti. Balení obsahuje nezvykle mnoho různého příslušenství (nejedná se tedy výhradně pouhé varianty jedné hry), díky kterému si můžete zahrát i další oblíbené hry, které sami znáte nebo jejichž návody můžete vyhledat na internetu.