Osudný okamžik - Redfearn, Suzanne (Ikar, 2023)
Volné pokračování psychologického románu odehrávajícího se v současném San Francisku. Příběh o síle přátelství, o bezmoci i o tom, jak nás formují životní zkušenosti. Je to už osm let, co tragická nehoda navždy změnila život Mo a Chloe. Nyní je jim dvacet, sdílejí byt v San Francisku a spolu se svou spolubydlící Hazel se snaží najít uplatnění ve světě - Mo způsobuje revoluci ve zpravodajství se svým mediálním start-upem, Hazel využívá svůj velký mozek k předvídání budoucnosti a Chloe zachraňuje opuštěné toulavé psy ve městě. Když však Hazel zmizí poté, co byla sexuálně napadena, Mo a Chloe se ji vydávají hledat. Tragédie jim nejsou cizí, ale tato cesta je prověří způsobem, jaký si nikdy nedokázaly představit. Sázky jsou vysoké, budoucnost nejistá a potřeba spravedlnosti zásadní. Sblíží je jejich oddanost přítelkyni - nebo je nakonec rozdělí? Nakladatelská anotace. Kráceno.