Lázeňská kúra - Devátá, Ivanka, 1935- (2019)
Úsměvné vyprávění o slastech a strastech lázeňského života z pera známé české herečky. Čerstvě rozvedená hrdinka léčí pošramocené tělo i duši v českých lázních, kde se setkává s nejrůznějšími typy pacientů, s nimiž po krátké době zažívá řadu nejen veselých, ale často i trapných příhod. Vrozený smysl pro humor, nové prostředí a noví lidé dávají hrdince zapomenout na rozvodové trauma a na konci léčebné kúry najde i chuť riskovat nový vztah.