Lovci lidí : revizorské humoresky - Dyk, Vladimír (Grada Publishing, 2023)
13 revizorských humoresek z pera dlouholetého brněnského kontrolora jízdenek. Jak sám autor, dlouholetý revizor, říká, má nutkání ukázat jedno z nejzvláštnějších povolání v pravém světle. Bez obalu a přetvářky. Zábavné i méně zábavné historky z revizorské praxe, bez oficiálních stanovisek pro média. Přečtěte si 13 příběhů a nahlédněte do tajů práce kontrolora městské hromadné dopravy. Nakladatelská anotace.