Dům tisíce šepotů - Masterton, Graham, 1946- (Vendeta, 2023)
Nový román o strašidelném domě od mistra hororu a napětí. Staré sídlo střeží děsivé tajemství, z něhož tuhne krev v žilách... Allhallows Hall je rozlehlé tudorovské sídlo stojící v mlze na okraji ponurého vřesoviště. Málokdo by si takové očividně děsivé místo vybral k životu. Bývalý ředitel Dartmoorské věznice však právě to udělal. Nyní je mrtvý a jeho dlouho odcizené děti mají zdědit jeho majetek. Když ovšem rodina zemřelého poprvé přijede do opuštěného domu, nejsou jediní, kdo do něj vstoupí. Mrazivá atmosféra vřesoviště jako by pronikla do každé místnosti. Prkna skřípají, stěny zjevně naslouchají a v proslulé kněžské díře syčí vítr. Rodina se rozhodne Allhallows Hall opustit a už se nikdy nevrátit, jenže to není možné. Jejich malý syn Timmy zmizel - uvnitř domu. Co se tady přesně děje? Nakladatelská anotace. Kráceno.