Moje sestra lže - Godfrey, Bradeigh (Mystery Press, 2023)
Psychothriller americké autorky vypráví příběh dvou sester, které měly od dětství především samy sebe. V dospělosti se jejich vzah vytratil a mohla za to především mladší sestra s nevyrovaným životem. Nyní přichází ale nová šance. Jako malé byly sestry Lilian a Rosie nerozlučné. Po Lilianině odchodu na univerzitu se však začaly pomalu odcizovat, až je nakonec předčasná smrt rodičů od sebe odtrhla nadobro. Proto Lilian překvapí, když se jí po téměř třech letech bez kontaktu mladší sestřička ozve a chce si promluvit. Než jí ale vyděšená Rosie stačí říct něco o tom, co se zdá být otázkou života a smrti, narazí do nich na zledovatělé silnici jiné auto a Rosie končí s těžkým poraněním mozku na jednotce intenzivní péče. Nakladatelská anotace. Kráceno.